Trend - Stil

Greške koje morate izbegavati kada se tetovirate

Zapamtite, tetovaža ostaje na vašoj koži zauvek, pa zato vodite računa šta želite da istetovirate...

Tetovaže postaju sve poualrnije i danas je retkost sresti osobu koja na svojo koži nema ni jednu tetovažu. Međutim, mi danas nećemo pričati o popularnosti tetovaža, niti o tattoo trendovima, već o tome šta nikako ne smete raditi ako želite da na svojoj koži imate tetovažu kojom ćete do kraja života biti zadovoljni.

Mnogi ne razmišljaju o ovim stvarima i na kraju završe sa tetovažom koje hoće da se reše a to može biti veliki problem. Zato izbegavajte ove greške i pametno odaberite vašu tetovažu.

1. Izbegavajte tetovaže sa imenima devojaka i žena

Zapamtite, nikako ne tetovirajte imena vaših ljubavi, Jednostavno nikada ne znate kada ćete sa tom osobom završiti vezu. Onda ćete završiti sa imenom koje verovatno nikada ne želite da vidite u svom životu i to će biti ozbiljna greška.

2. Ne tetovirajte lice, šake i vrat

Osim ako ste pravi zaluđenik za tetovaže koji želi da bude potpuno prekriven njima, onda izbegavajte ova mesta za tetoviranje. Iako su tetovaže postale društveno prihvatljive, neki ljudi još uvek na njih gledaju kao „lošu“ i negativnu stvar. Ovo će se izraziti kada budete tražili posao, jer vas niko neće shvatiti ozibljno sa tetovažom na čelu ili vratu.

3. Ne tetovirajte donji deo leđa

Ovo jednostavno nije mesto za mušku tetovažu. Ovo je jedno od najpopularnijih mesta koje žene tetoviraju, pa je malo glupo da se i vi na istom mestu tetovirate.

4. Ne tetovirajte ono što je popularno i šta je u trendu

Trendovi veoma brzu izađu iz mode, a vi ćete ostati sa tetovažom bez značenja koja će vam biti više kao ožiljak.

5. Tražite tetovažu koja će vam nešto značiti

Kada radite tetovažu poenta je da imate ideju šta će ona da predstavlja na vašoj koži. To treba da bude simbol nečega i da vas na nešto podseća. Tako vam nikada neće dosaditi.

Foto:https://www.thetrendspotter.net/

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group