Trend - Stil

Idealan ranac za letnje avanture

Svako od nas voli da ima prostrani ranac u koji mogu stati sve stvari koje želimo da ponesemo…

Ipak, ponekad se nađemo u situaciji u kojoj bi nam ranac mnogo značio, a nemamo ga kod sebe. Ali, šta ako na tržištu postoji maleni ranac koji se može spakovati, koji možete poneti sa sobom gde god da krenete i izvaditi ga onda kada vam je potreban? Naravno, sada govorimo upravo o jednom takvom modelu, koji vam, onda kada je savijen može stati na dlan šake, ali kada se raspakuje, postaje pravi ranac pune veličine.

Napravljen od poliestera, ovaj ranac je ultra lagan i savitljiv. Kada je spakovan, on postaje nešto manji od veličine prosečne pesnice, tako da vam bez problema može stati u džep, tašnu ili prtljag, tako da ga na svojim putovanjima možete koristiti kada vam je potreban, bez nerviranja oko dodatne torbe koju vučete sa sobom pored kofera.

Zapremina ovog ranca iznosi 20L, a možete ga spakovati gde god poželite. Takođe, on u sebi može poneti tovar težine do 30 kilograma. Priznaćete, to su osobine koje su veoma poželjne kada se radi o rančevima, ali morate znati da je on pored toga veoma izdržljiv i vodootporan.

Uz ranac dolazi i vrećica koja je permanentno povezana sa njim i nalazi se sa unutrašnje strane, tako da vam neće smetati onda kada je ne koristite. Kada vam ranac više nije potreban i želite da ga spakujete, jednostavno ga savijte, smestite u vrećicu i stavite nazad u svoj džep ili torbu.

Ukoliko poželite da kupite ovaj ranac, dobićete komplet koji sadrži dva komada, zajedno sa jednogodišnjom garancijom. Ponovo napominjemo da ove rančeve možete poneti gde god poželite i spakovati u njih šta god da vam je potrebno.

Rančevi su plave boje, a što se dimenzija tiče, kada je spakovan, dugačak je 6,3 cm i širok 4,8 cm, dok, onda kada je u potpunosti otvoren, meri 35,25 cm u visinu i 21 cm u širinu.

Pogledajte i video:

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group