Izaberite džemper po vašem ukusu

Leto je uveliko iza nas i vreme je da se toplije obučete...

Odabrati pravu kombinaciju ponekad zaista nije lako i modni saveti bi vam dobro došli, međutim nemate koga da pitate. Da biste zadržali dobar izgled i izbegli situaciju da izgledate poput plišanog mede, dajemo vam nekoliko saveta kako da iskombinujete džempere sa košuljama ili majicama ispod istih.

Bilo da se radi o odlasku na posao, izlasku sa prijateljima ili voljenom osobom, samostalnoj šetnji po gradu ili poseti bioskopu, važno je da znate kakve sve vrste džempera postoje u ponudu i kako da ih pravilno ukomponujete sa onim što ide ispod i preko istih.

PRVI na listi su džemperi sa OKRUGLIM IZREZOM

- Najjednostavnija i najčešća vrsta džempera. Vrlo zahvalna, jer pristaje muškarcima najrazličitije građe. Ispod džempera sa orkuglim izrezom možete da nosite običnu pamučnu majicu sa ili bez rukava ili košulju čija će se samo kragna videti. Takođe važno je da izrez bude dovoljno širok kako bi se kragna mogla izbaciti a da vas ne zateže previše. Kada su u pitanju šareni džemperi, birajte jednobojne košulje, a kada je reč o tamnijim džemperima, svetlije nijanse košulja ili majica dobro će vam stajati.

DRUGI na listi su džemperi sa V IZREZOM

- Ova vrsta džempera pristaje višim muškarcima sa izduženim oblikom lica. Ispod istih možete nositi košulju ili polo majicu. Uvek je preporučljivo da košulja ili majica budu svetlije od džempera. Ako ne volite naročito da nosite odela i kravate ovakav izgled je idealan za posao ili poslovni sastanak. Nemojte nikada odabrati da ovakve džempere nosite bez podloge u vidu majice ili košulje jer ćete izgledati prilično razgolićeno.

TREĆI na lisi su DOLČEVITA džemperi

- Iako će se mali broj muškaraca opredeliti za nošenje ovakvih džempera je prijanjaju uz vrat pa sve do grla, isti ženama izgledaju vrlo privlačno. Ispod njih možete obući atlet majicu ali nikako i košulju, jer ne biste imali kuda sa kragnom. Preko dolčevita džempera možete da ogrnete kaput ili neku sporstku jaknu. Ovskvi džemperi dobo pristaju vitkijim muškarcima, dok se onim sa nešto jačom kilažom ne savetuje nošenje istih.

ČETVRTI na listi su džemperi NA RASKOPAČAVANJE

- Budite pažljivi pri kupovini i nošenju istih jer je neophodno da vam dužina džempera na raskopčavanje prelazi kukove. Ispod istih možete obući običnu belu ili crnu majicu, kao i košulju čija će se kragna i donji deo videti. Rukavi košulje u ovom slučaju ne treba da budu istaknuti da ne bi izgledali kao da vam je džemper „ušao u vodu“ tokom pranja. Svakako se pobrinite da košulja bude dovoljno duga da njen donji deo izviruje, ali ne i majica koju možete slobodno da upašete u pantalone.

POSLEDNJI su džemperi sa RAJSFEŠLUSOM ILI DUGMADIMA POLA

- Kada su ovi džemperi u pitanju nikako nećete pogrešiti, jer isti stoje svima. Ispod istih možete nositi majice sa okruglim izrezom ili košulje svetlijih tonova. Idealni su za sve situacije u kojima želite da se osećate dovoljno poslovno ali i ležerno. Međitim najveći broj ljudi greši kada ih obuče na golo telo ili atlet majicu. budući da su često u pitanju vuneni džemperi, biće vam izuzetno vruće u istima ako nemate nešto ispod što će vas „hladiti“.

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group