Kristijano Ronaldo lansira liniju naočara sa nazivom CR7

Možda nikada nećemo moći da oponašamo međunarodnu fudbalsku zvezdu Kristijana Ronalda na terenu, ali sigurni smo da to možemo učiniti kada je stil u pitanju.

Fudbalska zvezda je legenda na terenu i jedan od najskromnijih muškaraca na planeti, pa kada vam takav  muškarac pruži pomoć u odeljenju mode, zgrabite je obema rukama. Portugalska fudbalska zvezda sarađivala je sa kompanijom Lapo Elkann Italia Independent na potpuno novoj kolekciji stilskih sunčanih naočara.

Linija će se sastojati od sedam modela od klasičnih silueta suptilnih tonova do hrabrijih i živopisnijih retro stilova; sve inspirisano i dizajnirano uz pomoć samog Ronalda i dolazi u čak pet boja. Svaki detalj je duboko povezan sa ikoničnim sportistom.Kolekcija sadrži ukupno sedam različitih stilova što predstavlja referencu na Ronaldov dres-broj. Broj sedam takođe se pojavljuje u svakom kadru, zajedno sa potpisom sportiste utisnutim na svakom modelu naočara. Pored toga, svaki model je dostupan u jednom od pet boja, što čini da kolekcija sadrži 35 modela naočara, jedan za svaku godinu Ronaldovog života.

Naočare za sunce Cristiano Ronaldo CR7 biće dostupne u preko 70 zemalja. Svih sedam modela naočara CR7 sada su dostupni na veb lokaciji ovog brenda, a cene se kreću od 79 do 150 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group