Miris savršenog muškarca - Carolina Herrera Bad Boy

Prateći uspeh lansiranja prvog Bad Boy parfema, novo izdanje predstavlja odstupanje od tradicionalnih formula i uvođenje novog olfaktornog univerzuma koji je baziran na prirodi modernog muškarca…

Snažan i osetljiv, moćan i saosećajan, herojski i ranjiv: Bad Boy muškarac se ne može tek tako opisati ili etiketirati. On krši pravila samo kako bi uspostavio spoja, empatično izražava i brani svoja ubeđenja. On je buntovnik sa razlogom, koji savršeno dobro zna da prkos i provokacija nisu nespojivi sa empatijom.

U svom mračnijem i intenzivnijem izdanju, ovaj miris zadržava svoje note crnog bibera kao poznati potpis. Najnoviji Bad Boy Le Parfum u sebi sadrži akorde kanabisa, kože i nijanse začina, koje su na savršeni način ilustrovali parfimeri Bruno Jovanović, Feni Bal i Nikolas Beliju.

Kada se Bad Boy Le Parfum po prvi put naprska na kožu, primarni osećaj je neverovatna doza energije, nastala zahvaljujući intimnom razgovoru između grejpa i odvažnih akorda konoplje. Parfimeri su želeli da se drže podalje od klišea upotrebe psihoaktivnih komponenti konoplje, naglašavajući njene zelene i električne aspekte. Kao rezultat, nastalo je olfaktorno iskustvo izuzetne snage, koje predstavlja prvenac u modernoj parfimeriji, dokazujući nam da neka pravila postoje samo kako bi se prekršila.

Prateći tu prvu snagu, srednje note ovog mirisa otkrivaju savršenu harmoniju crnog bibera i geranijuma. Biber je aromatičan i začinjen, nevaljalo pokazujući snažne emocije emitovane u prvom sloju mirisa, dok ovde, on koegzistira sa listovima geranijuma koji su cvetni, ali istovremeno muževni. 

Kada miris provede nekoliko trenutaka na koži, njegove bazne note dobijaju priliku da zasijaju i otkriju finalno iznenađenje. Priča nas tako dovodi do kožnih akorda, koji prijanjaju uz vaše telo poput talismana. Budući da ne postoji prirodni način za ekstrakciju arome kože, ona je interpretirana koristeći olfaktorne iluzije.

Akordima kože pridružuje se vetiver, karakteristična, drvenasta nota, koja se može nazvati klasikom muških parfema. Zahvaljujući ovoj noti, miris je savršeno nosiv, pruža karakter jednom stilu, zadržavajući savršenu dozu egzotičnosti i hedonizma.

Bočica najnovijeg izdanja ima isti oblik kao i originalna kreacija, a napravljena je u monohromatskom, totalno crnom izgledu. Na kraju, možemo reći da je miris dostupan za kupovinu  u varijantama Eau de Parfum od 50 i 100 ml.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group