TOP 5 muških frizura za proleće

Više slika

Više slika

Ako želite da izgledate lepše i privlačnije, onda posetite vašeg frizera...

Muški svet se drastično promenio u poslednjih nekoliko godina. Vaši očevi i dede verovatno nikada nisu ni pomišljali o promeni frizure, međutim, danas je to sasvim normalna pojava. Muškarci veoma često menjaju svoje frizure, pa se sada mogu takmičiti i sa ženama. Međutim, mi ne kažemo da je ovo loša stvar. Mislimo da je sjajno što muškarci žele da menjaju svoj izgled i sigurni smo da će tako pronaći recept za najbolji izgled.

Pošto proleće uskoro stiže, odlučili smo da vam predstavimo frizure koje će vam najviše odgovarati i koje će od vas napraviti pravog šmekera:

1. Razdeljak

Ovo je frizura koja će od vas napraviti pravog zavodnika. Ovu frizuru nose mnogobrojni popularni glumci, kao što je Leonardo Dikaprio i ne menjaju je godinama. To samo govori koliko je ova frizura efektivna i koliko privlači pažnju. Uz pomoć ove frizure ćete izgledati poslovno i kao pravi džentlmen pa smo sigurni da ćete privući poglede lepšeg pola.

2. Nepredvidivi pompadur

Ako ste hteli da oživite Elvisa u sebi, onda je ova frizura savršena za vas. Ova frizura ima jak efekat i od vas će napraviti pravu superzvezdu. Muškarci sa ovom frizurom deluju šmekerski i kao pravi zavodnici, pa se spremite da budete novi Kazanova.

3. Vojnička frizura

Ovo je frizura koja od vas neće zahtevati mnogo muke. Uz njenu pomoć ćete izgledati muževno i snažno i pokazaćete da niste za šalu. Ovo je prava prolećna frizura jer vas neće mnogo grejati, a njeno održavanje je jeftino i jednostavno.

4. Bekamka

Ovo je vrlo jednostavna frizura koju je popularizovao poznati fudbaler, Dejvid Bekam. Kosa je na temenu i sa strane iste dužine, češlja se unapred,dok se šiške podižu ka gore. Ovo će vas podmladiti i dati vam sporski i džentlmenski izgled.

5. Surferka

Metju Makonahej i Kristijan Bejl su sjajan primer kada je reč o ovoj frizuri. Muškarci koji vole dužu kosu trebaju ovako da se ošišaju, jer će imati dužinu, ali i stil koji im je neophodan za osvajanje ženskog srca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group