Najbolje obučeni muškarci 2021.godine

Mnogi muškarci sa čuđenjem i gorkim ukusom u ustima posmatraju današnju modnu scenu namenjenu njima, posebno ukoliko je uporede sa gospodom iz prethodnih decenija…

Moda je evoluirala, baš kao i samo čovečanstvo, što je dovelo do pojave lavine novih trendova koje samo najhrabriji pripadnici našeg čopora pokušavaju da isprate. Preuske pantalone sa iscepanim nogavicama su zamenile klasična odela, jakne ispranih boja su nasledile uglađene mantile i kapute, a kape koje se ne skidaju sa glave bez obzira u čijem se društvu nalazili, zamenile su fedore i druge šešire koje su nosili najpoznatiji šmekeri našeg sveta.

U jednom momentu našeg postojanja, muškarci su počeli da se šepure poput paunova i nose jarke boje, odvažne dezene i krojeve koji su do tada bili rezervisani za lepši pol. Ali ipak, postoje i oni koji i dan danas cene vanvremensku eleganciju, poštuju stare i donekle zaboravljene kodove stila, ne mareći za mišljenje drugih kada predstavljaju najbolje verzije sebe. Jer, ko kaže da elegantno mora biti i dosadno?

Neki od najpoznatijih muškaraca sveta nisu samo dobri u onome što rade i čime se bave, već su odmah prepoznatljivi po svom jedinstvenom stilu i praktično urođenom smislu za modu. U galeriji otkrivamo najbolje odevene muškarce na svetu ove godine i predlažemo vam da neke od njih posmatrate kao svoje uzore kada budete gradili svoj garderober.

N.Đ,

« 23 24 25 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group