Najbolji i najlakši način za oblikovanje brade

Ko kaže da je trimovanje teško?

Najgora stvar kod puštanja brade jeste trenutak kada ona preraste iz elegantnog u čupavi stil koji čini da izgledate kao zapušteni drvoseča. Zbog toga je vrlo važno da znate kako da pravilno oblikujete vašu bradu. Poenta je da postignete čiste i ravne linije koje će definisati vašu bradu i koje će se istaći crte vašeg lica i učiniti da izgledate privlačnije.

Ono što morate imati jeste mašinica za trimovanje, makazice i češalj. Kada pripremite ove potrebne alate možete početi sa trimovanjem.

Odaberite odgovarajući nastavak za vašu mašinicu, a zatim skratite vašu bradu tako što ćete mašinu povlačiti u smeru suprotnom od rasta dlake. Ovako ćete dobiti čistije i efektnije brijanje, a takođe ćete imati i blagi „fade“ efekat.

Najkraćim nastavkom za mašinicu oblikujte linije vaše brade. Donja linija treba da bude širine dva prsta od vaše brade, tako da odredite tu širinu, a zatim višak obrijte. Napravite blagu zakrivljenu liniju i nikako ne skraćujte dlake tačno do ivice vaše brade, jer ćete tako napraviti loš vizuelni efekat.

Pogledajte ovaj video klip koji će vam tačno pokazati šta treba da uradite ako želite čistu, urednu i seksipilnu bradu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group