Najpopularnije frizure koje žene ne nose na glavi

Izdvajamo 5 najpopularnijih “frizura” koje žene nose na intimnim delovima...

Činji nam se da je ovo još uvek neka vrsta tabu teme o kojoj se vrlo retko priča, pa smo odlučili da mi pokrenemo temu upravo o ovim frizurama. Muškarci možda to ne rade, ali žene itekako vole da promene izgled svojih privatnih delova. Zbog toga one često prave frizure koje ih ulepšavaju i koje privlače muškarce.

Predstavljamo vam 5 najpopularnijih ženskih frizura koje se ne nose na glavi...

1. Žbun

Da, veliki broj žena i dalje voli da zadrži prirodni izgled. Ove žene ne vole da se briju i svoju intimu ostavljaju u netaknutom stanju. Ova frizura danas i nije toliko popularna, jer većina voli obrijane delove tela, ali ukusi su različiti.

2. Bikini linija

Ovo je frizura koju sve žene favorizuju tokom letnjih dana. Ona se drugačije može nazvati i uređeni žbun. Dakle, stidne dlake se uređuju i skraćuju, ali se ne briju, dok se posebna pažnja posvećuje ivicama i linijama, kako dlake ne bi virele kada žena nosi bikini na plaži.

3. Brazilka

Ovo je frizura koju muškarci obožavaju. Brazilka ili “obrijano do gole kože” je frizura koju muškarci preferiraju, jer nema dlaka koji im smetaju tokom seksualnog odnosa. Žene takođe vole ovu frizuru jer je najlakša za održavanje i poboljšava higijenu.

4. Pista

Ovo je jedna od najpopularnijih frizura i žene su priznale da im odgovara kada ostave mali deo sa stidnim dlakama. To je čista estetika i ne služi ni čemu, mada žene tvrde da se to muškarcima sviđa i da oni obožavaju da sleću na ovu pistu.

5. Hitlerka

Uzmite pistu i skratite je na pola i dobićete hitlerku. Ova frizura dobila je naziv po čuvenom Adolfu Hitleru, jer podseća na njegove brkove. Nismo sigurni zbog čega bi neka žena uradila ovu frizuru, jer smo sigurni da niko ne želi kontakt sa Hitlerom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group