Najpopularnije muške frizure 2021.godine

Kada se radi o frizurama, muškarcima je definitivno mnogo lakše nego ženama…

Na našu sreću, muška punđa iliti man bun polako odlazi u zaborav, a u trendu su ponovo kraće opcije. Ipak, one nas ne ograničavaju kada se radi o stilu, dajući nam priliku da savršeno naglasimo naše crte lica i osobine, ličnost ili stil. Muškarci kratke frizure biraju zbog pogodnosti – većina jednostavno nema strpljenja da se bakće sa proizvodima za kosu ili sušenjem i feniranjem iste – taj aspekt postojanja prepuštaju svojim lepšim polovinama. Generalno gledano, muškarci u svom ormariću u kupatilu imaju daleko manje proizvoda nego žene, vodeći se kupovinom dobrog šampona, pomade ili gela.

Ukoliko razmišljate o promeni svoje frizure, morate uzeti u obzir nekoliko stvari:

Koliko ste vremena dnevno voljni da provedete u stilizovanju i sređivanju svoje kose? Ukoliko ste tip koji ustane iz kreveta, obuče se i umije i odmah kreće na posao, onda definitivno ne želite opciju koja će vas navesti da dvadesetak minuta provodite pred ogledalom, pokušavajući da se izborite sa njom i nagovorite vašu grivu da vas posluša i legne na svoje mesto.

Neke frizure će od vas zahtevati redovne posete frizerima, a ukoliko niste voljni da se pozabavite time, birajte nešto jednostavnije. Uzimajući u obzir godinu korone, odnosno doba u kom frizeri nisu radili, možda je neka običnija frizura za sada ipak sigurnija opcija.

Da li vaše radno mesto zahteva određeni izgled ili radite od kuće kao frilenser koji sebi može pružiti malo slobode? Upravo od toga može zavisiti vaš izbor.

Da li je vaša kosa retka i tanka ili gusta? Od tipa vaše kose izgled frizure za koju se odlučite zaista zavisi, pa morate biti realistični u tom pogledu. Ako ste nesigurni, dozvolite frizeru da vam predloži najbolje opcije.

Isto tako, oblik vašeg lica mora biti uzet u obzir – neće sve frizure izgledati isto na ljudima koji imaju ovalni ili kvadratni oblik lica, jer će naglasiti pogrešne crte.

Kako bismo vam pomogli da se odlučite i odaberete frizuru koja će vam najbolje odgovarati, predstavljamo 50 najpopularnijih u našoj galeriji.

N.Đ.

Foto: Luxatic

« 48 49 50 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group