Neobična obuća inspirisana ljudskim stopalima

Kao mladi dizajner, Irman Potato vrlo brzo je oko sebe skupio lojalnu bazu pratilaca i ljubitelja obuće i aksesoara različitog dizajna, modela koji variraju od Gucci čarapa i ranaca, preko šortseva za kupanje obeleženih monogramskim grafičkim potpisom kompanije Louis Vuitton do FOAM RNNRS penastih patika za trčanje…

Sledeći kreativni projekat koji nam ovaj čovek donosi prilično je zastrašujuć, ali nipošto iznenađujuć i stoji iza kreiranja neobičnog para patika koje izgledaju kao prava ljudska stopala. Obelodanjujući svoju novu liniju putem instagrama, dizajner nam predstavlja obuću koja izgleda kao da je namenjena kostimu za noć veštica i neodoljivo vraća uspomene na vreme kada se Džim Keri pojavio na dodeli Oskara 2013. godine sa ogromnim veštačkim tabanima.

Za sada ostaje nejasno sa kojom funkcijom na umu su ove patike nastale, ali kako deluje, projektovane su od vinila ili nekog gumenog materijala. Od vrha do samog dna, ove neobične patike poseduju svetlo braon nijansu i intrigantne vene, praćene detaljima nalik noktima, toliko uverljivim da se na prvi pogled možete naježiti. Na donjem delu đona nalazi se POTATO znak, a i ovde takođe možemo videti tonalne finiše modela.

Dodatno, nije poznat datum premijere nove linije stopala patika, ali će ih Imran Potato najverovatnije izbaciti u nekoliko narednih meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @imran_potato

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group