Nike donosi veliko osveženje svojoj legendarnoj Air Max liniji

Poslednja reinterpretacija Air Max 90 modela kompanije Nike, predstavljena je svežim dizajnom koji nastavlja da pruža omaž nasleđu legendarnih dvojki…

Black/Volt šema boja, poseduje gotovo veći deo gornjeg dela obeležen belom bojom, praćenom retro Nike logoima koji svetle u mraku. Swoosh znaci dolaze u žutoj boji limuna, koja se pojavljuje i na vrhu jezika, komplementirana kožnim logom kreiranim od gume na peti.

Svetlo neonksi Nike znaci na bočnim delovima patika, kao i luminiscentni logoi smešteni su sivim segmentima iznad đonova, koji služe za zaštitu bočnih strana od blata. Svi ovi detalji smešteni su na dvotonskoj srednjoj platformi sa odvažnom crnom bojom na delovima oko vazdušnih đonova, kao i interesantnim finišima zaduženim za kreiranje čistog dizajna.

Za sada nije objavljen zvaničan datum tržišnog plasmana novih Nike Air Max 90 Black/Volt modela, ali se očekuje da će ove patike uskoro biti dostupne putem sajta kompanije po ceni od 140 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group