Nike i japanski zlatni olimpijac predstavljaju novu liniju elegantnih patika

Naširoko smatran jednim od najelitnijih internacionalnih skejtbording talenata, Juto Horigome stupio je u saradnju sa slavnim brendom sportske obuće, kompanijom Nike, sa kojom će sarađivati na svojoj ličnoj liniji patika...

Osvajač zlatne medalje na Olimpijadi u Tokiju 2021. godine dizajnirao je poseban Nike SB Dunk Low model i predstavio svetu rane fotografije svog novog para patika. Za svoj projekat, Horigome je iskoristio paletu prirodnih tonova, sa delovima za prste, jezicima i četvrt panelima koji su ostali bez obojenih spoljnih delova, kojima društvo prate susedne potplate od prevrnute kože i glatki kožni Nike swoosh znakovi u tamno sivoj boji.

Znak japanskog skejtera zameniće uobičajeno Nike SB brendiranje ove siluete ispod jezika, dok će se znakovi sa dva ukrštena pera naći i na bočnim delovima petnih segmenata. Suptilni detalji u prljavo roze tonu pojavljuju se na uzvišenim petnim delovima, dok su braon akcenti smešteni širom rubova ispod zglobova i na gaznim segmentima đona. Srednji đon je dizajniran sa čistim belim finišima, dok su gazni delovi u potpunosti obeleženi pomenutom braon bojom.

Za sada nema nikakvih vesti o tome kada će patike zvanično biti tržišno predstavljene, ali nešto više informacija o novim modelima definitivno ćemo dobiti u nekoliko narednih meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timmy Turner (@iamricosuav)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group