Nike predstavlja popularne Jordan Stadium 90 modele u novoj kombinaciji boja

Više slika

Više slika

Brend Jordan nastavlja da proširuje svoje hibridne ponude sa novim koloritom za svoje Jordan Stadium 90 modele...

Nakon debija Black Royal linije prošlog proleća, njeni modeli će krajem ove godine stići u Sail/Royal Blue izdanjima. Kombinujući neke od najpoznatijih klasika nošenih od strane Majkla Džordana lično, Jordan Stadium 90 preuzima dizajnirske pravce od nekih prethodnih silueta kao što su Jordan Dub Zero, Spiz’ike, Six Rings, Sixty Plus i Mars 270 između ostalih.

Stižući u klasičnoj mešavini mornaričke i kraljevski plave nijanse, plitke patike sastoje se od svetle, bele gornje baze, sa zaštitama za prste i potplatama od prevrnute kože sa mornaričko plavim akcentima. Pertle, jezik i okovratnik petnog dela akcentovani su belom bojom, dok su logo na bokovima, petnim segmentima, unutrašnjim delovima i gazištima u kraljevski plavoj boji. Patike su smeštene na plave srednje đonove, sa gumenim gazištima u kraljevsko plavoj boji zaduženim za kompletiranje čitavog dizajna.

Jordan Stadium 90 “Sail/Royal Blue” modeli stići će u sve ovlašćene prodavnice krajem ove godine i biće ih moguće poručiti sa zvaničnog sajta kompanije Nike takođe po ceni od 140 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group