Novi Hermes miris za muškarce nakon petnaest godina

Kompanija Hermes svoju je pažnju usmerila ka muškom delu populacije, po prvi put nakon petnaest godina, barem kada se radi o svetu vrhunskih mirisa…

Slavni brend nedavno je lansirao ekskluzivnu kolonjsku vodu koja dolazi sa mnogo slojeva, a nastala je kao delo parfimera Kristine Nejdžel. Nazvan H24, ovaj parfem u sebi sadrži mešavinu žalfije, esencije ružinog drveta i narcis absolu, u kombinaciji sa sklarenom, sintentičkim molekulom neobičnog metalik mirisa.

Komentarišući ovaj novitet, Najdžel je izjavila: “Kako bismo kreirali novi Hermes miris, morala sam da istražim druge, manje predvidive staze, udaljim se od konvencionalnih drvenastih tonova i okrenem se prirodnim, sirovim materijalima, koje sam dalje obradila modernim tehnologijama i dala im sasvim nove teksture”.

Za novi miris, Najdžel je inspiraciju pronašala u materijalima Hermes muške modne kolekcije. Kako ona objašnjava: “Kada odem na revije Veronik Nišanijan, uvek sam oduševljena činjenicom da teksturu mogu osetiti svojim očima. Kada se radilo o H24 mirisu, razmišljala sam o urbanoj prirodi i činjenici da život uvek pronađe način, kreće se i predstavlja čistu energiju”.

Za sada, H24 miris je dostupan u tri varijante: 100 ml po ceni od 105 dolara, 50 ml po ceni od 80 dolara i 15 ml, sa cenom od 33 dolara.

N.Đ.

Izvor: Hype Beast

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group