Otkrijte „Titan“ kolekciju nakita sa potpisom Farela Vilijamsa i Tiffany & Co.

Više slika

Više slika

Farel Vilijams i Tiffani & Co. predstavljaju „Tiffany Titan“, smelu kolekciju nakita inspirisanu Posejdonovim trozupcem.

Tiffany & Co. predstavlja kolekciju Tiffany Titan by Pharrell Villiams, inspirisanu mitološkim Posejdonovim trozupcem sa izrazom energije, moći i sile. Kao simbol neustrašive individualnosti, motiv je suprotstavljen jedinstvenom oblikovanom karikom koja je zakrivljena na oštrini koplja.

„Veoma sam inspirisan vodom, a naziv ove kolekcije „Titan“ inspirisan je Posejdonom, vladarom mora, kraljem Atlantide – „Atlantis“ što je i naziv zajednice u kojoj sam odrastao u Virdžinija Biču. “, rekao je Farel Vilijams. „Detalji u svim komadima nakita su veoma namerni, upotreba crnog titanijuma je fizička manifestacija lepote crnila“, rekao je dizajner.

Usvajajući strukturu trozupca, kolekcija Tiffany Titan by Pharrell Villiams uključuje oštre šiljke nalik koplju unutar niza ogrlica, minđuša, narukvica i prstenja koji oličavaju osećaj pank duha. Kolekcija je izrađena od 18k žutog zlata ili titanijuma sa svim iteracijama metala i dijamanata, a svaki komad izaziva konvencionalne metode u svom dizajnu. Sa neočekivanim preokretom tradicionalnih dijamantskih postavki, komadi imaju obrnuto postavljene dijamante , maksimizirajući sjaj.

Upotreba titanijuma služi kao kontrast između prigušenog reflektivnog kvaliteta samog materijala kako bi se proizvela upečatljiva izjava, izdvajajući dizajn od tradicionalnog nakita. Sa tehničkom preciznošću u svakom dizajnu koji je namenjen da se kreće sa korisnikom, kolekcija pokazuje posvećenost kuće besprekornoj izradi.

Predstavljajući dijalog između tenzija, proporcija i ravnoteže, kolekcija se dopada pojedincima sa jedinstvenim načinom razmišljanja i moćnom snagom koja se suprotstavlja običnim.

Kolekcija Tiffany Titan je sada dostupna na sajtu brenda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group