Trend - Stil

Ovi matorci su prava pretnja svim hipsterima

Ko kaže da stariji muškarci ne mogu da budu šmekeri...

Muškarci se plaše starenja jer misle da gube na svojoj privlačnosti i da tako nemaju šanse u osvajanju pripadnica lepših polovina. To je normalno razmišljanje i prirodno je da mislimo da nećemo biti toliko uspešni ljubavnici ako imamo pola veka iza svojih ramena. Međutim, mi smo tu da vam kažemo da su godine samo broj, a to takođe dokazuju i ovi muškarci.

Ovo su instagram kraljevi koji pokazuju svojoj mlađoj konkurenciji da oni još uvek znaju da šarmiraju žene. Na ovoj društvenoj mreži, ovi muškarci su stekli neverovatnu popularnost, a najveći broj pratilaca je ženskog porekla. To samo govori da žene starije muškarce pronalaze privlačnim. To su muškarci koji znaju da se nose sa svojim godinama, koji imaju stila i koji pokazuju svoj džentlmenski duh.

Ne obazirite se na godine, budite to što jeste i naglasite svoje najjače snage i atribute i videćete da u vama još uvek leži lav koji osvaja sve pred sobom.

Izvor: Esquire.rs

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group