Savršene kravate za prave džentlmene

Muškarac koji ima stila, zna da mora pažljivo birati svaki komad svoje garderobe…

Oni koji poznaju pravu eleganciju, ne moraju tražiti dalje od Aklasu brenda, ako žele jednostavne i elegantne kravate. Ova kanadska kompanija, u kojoj rade italijanski majstori zanata, ponosi se svojim visoko kvalitetnim aksesoarima za muškarce koji vode računa o svom izgledu. Materijal koji korista, primarno Como svila iz Italije, šije se rukom zarad predstavljanja pravog luksuznog proizvoda, baziranog na starinskim metodama izrade, koje nikada neće izaći iz mode. Njihov asortiman trenutno nudi više vrsta kravata, šalova, leptir mašni, džepnih maramica i drugih detalja, koji svakom muškom odelu daju savršeni završni detalj.

Aklasu brend ima specijalnost, a to je kravata koja je šest puta savijena, zarad dostizanja savršenog oblika i forme. Svaki moderni muškarac bi trebalo da poznaje konstrukciju kravate koju će nositi, kao i nekoliko načina vezivanja koji su neophodni. Iako vam možda svi ovi detalji deluju nepotrebni, upravo oni luksuznu i vrhunsku kravatu izdvajaju od običnih i jeftinih.

Pored kvalitetne izrade, Aklasu kravate predstavljene su u nekoliko suptilnih boja is a nekoliko šablona, što je idealno za sve muškarce koji žele da budu moderni, ali ne i upadljivi (barem ne zbog boje svoje kravate).

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group