Siguran šoping u najvećoj prodavnici Fashion&Friends u regionu

Više slika

Više slika

Vodeći regionalni multibrend koncept Fashion&Friends otvorio je prošlog oktobra u tržnom centru Galerija Belgrade svoju dvadeset četvrtu prodavnicu, ujedno i najveću na Balkanu, koja se prostire na 1300 m2 i u ponudi sadrži preko trideset svetskih modnih brendova. 

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u prizemlju šoping centra, kupcima je omogućen lak pristup direktno sa ulice.

U skladu s postojećim epidemiološkim merama, nivo zaštite i higijene u prodavnici podignut je na maksimalni nivo. Na samom ulazu u Fashion&Friends, kom se pristupa sa javne površine na istočnoj strani Galerije, postavljene su dezobarijere, kao i sredstva za dezinfekciju ruku.

U prodavnici je obavezno nošenje zaštitnih maski, uz kontrolu dozvoljenog broja kupaca i  poštovanje propisanog rastojanja od 2m. Maloprodajni tim redovno vrši dezinfekciju svih površina, s posebnim fokusom na prostrane kabine za presvlačenje.

Omiljena modna adresa za ljude sa stilom od početka epidemije preduzima sve mere kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih, a kupovina učinila što sigurnijom.

Kao podstrek da u jeku korona virusa pazimo na sebe i druge, Fashion&Friends je lansirao maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske donira se u dobrotvorne svrhe posredstvom Forever Friends fondacije.

Fashion&Friends Galerija otvorena je svakog dana od 10 do 20 časova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group