Trend - Stil

Torba idealna za vaša odela

Možda vam trenutno nije potrebno odelo na putovanjima, ali ukoliko vam ikada zatreba, ono mora biti u savršenom stanju kada ga obučete...

Ovo je veoma važno zbog toga što, na ovom svetu, mi daleko više težimo ka nošenju što manje komada garderobe, osim onda kada smo primorani na to, u posebnim prilikama, na venčanjima, važnim poslovnim sastancima i svim situacijama svečanijeg tipa.

Kada o ovome govorimo, sigurno možemo obuhvatiti gotovo sve muškarce u jedan koš. Ukoliko ste i vi kao jedan od tih ljudi, onda vam može dobro doći mogućnost posedovanja torbe kreirane od strane malog brenda iz Engleske, imena Bennett Winch. Novi model ove kompanije, radno nazvan "nosač odela", kombinuje najbolje iz sveta sportskih torbi i putnih kofera, smeštajući sve u predivan paket.

Postoji nešto više od par torbi koje, prema tvrdnjama, mogu da reše ove probleme tokom nošenja odela na putovanjima, ali za sada, samo ova isporučuje sve obećano. Umesto stvaranja preterano komplikovanog sastava putne i rekreativne torbe u jednom, Bennett Winch se opredelio za ravne unutrašnje segmente i spoljni rukav za odela, koji se na savršen način umotava oko enterijernog dela, dok ga na mestu drže kožne trake i magnetna dugmad.

Ovo zvuči potpuno očigledno i možda nije vredno napominjanja, ali moramo ukratko reći da se ovde, u suštini, radi o dve torbe u jednom, kombinovanom paketu, inspirisanom Voltron stilom. S toga, ukoliko ste korisnik ovog savršenog saputnika i krenete na neko od brojnih putovanja koja ne zahtevaju odelo, jednostavno možete uzeti samo unutrašnji deo torbe, ubaciti samo one najpotrebnije stvari i krenuti.

Kada potrošite dobar iznos novca na neki predmet, ovakva vrsta multifunkcionalnosti i praktičnosti predstavlja ključnu stavku. Pored toga, ukoliko predstavljate čoveka koji nije preterano lagan na potezanju novčanika, možete jednostavno sebe ubediti da ova velika kupovina, zapravo, pored svih svojih prednosti, predstavlja dve srednje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group