Trenutno najpopularnija muška frizura

Izgleda da se duga kosa vratila u modu, jer sve veći broj muškaraca nosi ovu frizuru...

Ako ne znate o kojoj frizuri govorimo, odmah ćemo vam otkriti. Reč je o MUŠKOJ PUNĐI. Da, ovo je definitivno najpopularnija muška frizura u ovom trenutku. Iako smo uvek mislili da su punđe više ženska stvar, to izgleda više nije tako. Neverovatno veliki broj muškaraca počeo je da nosi ovu vrstu frizure, a slike na popularnim društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook to i dokazuju.

U čemu je stvar? Na ovo pitanje nemamo odgovor. Do skoro je “Undercut” frizura bila svačiji favorit, ali sada je izgleda bolje da imate dugu kosu zavezanu u punđu. Možda je muškarcima postalo hladno, pa su odlučili da se ovako zaštite. Zaista ne znamo razlog popularnosti ove frizure, ali definitivno smo sigurni da je ona sada HIT.

Ako još uvek ne znate o čemu se radi, onda pogledajte slike.

Reč je o frizuri koja se pravi sa dugom kosom. Muškarci prave različite varijacije ove frizure, ali najčešće je to mešavina undercuta. Dakle, kosa sa strane glave je ošišana, dok je kosa na sredini glave duga i zavezana u malu punđu.

Ovakav izgled podseća na japanske samuraje, ali to je izgleda sada “IN”.

Kod nas ova frizura još uvek nije dobila toliku popularnost kakvu ima u drugim zemljama, ali verujemo da će i ovde svaki drugi muškarac u jednom trenutku nositi punđu.

Žene su rekle da im ne smeta i da su im muškarci sa ovom frizurom privlačni, pogotvo oni koji imaju bradu. Oni koji neće da puste kosu, mogu i da kupe veštačku punđu koju samo zakače na svoju glavu. Ovako možete isprobati da li vam dogovara ovaj stil.

Dakle, ako ste nekada hteli da pustite kosu, sada je pravi trenutak za to.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group