Besna žena demonstrirala svetu kako izgleda drumski bes u norveškom stilu

Originalni Mercedes G-Wagen model tenkovske izrade, predstavlja SUV koji može učiniti da se osećate gotovo nepobedivim...

Međutim, novi snimak koji je nastao u Skandinaviji dokazuje nam da ovaj brutalni terenac ne može da se nosi sa malenom Mercedes B klasom, posebno kada je volja njenog vozača nesalomiva. YouTube snimak koji je nastao u Norveškoj, predstavlja nam B klasu sa sredine dvehiljaditih godina tokom ubrzavanja i udaranja u bok G-Wagon modela, sve dok nije naterao visoki SUV da se obrne pod uglom od 270 stepeni i prevrne se na krov.

Na kombinovani način imamo priliku da vidimo incident iz ugla automobila koji je pratio zaraćeni dvojac i putem suvozačeve kamere pametnog telefona iz same B klase, tako da možemo pretpostaviti da će upravo poslednjepomenuti ugao biti dostupan norveškoj policiji, ukoliko već nije, predstavljajući inkriminišući dokaz na sudu protiv vozača manjeg automobila.

Nakon što inicijalni udarac i prevrtanje terenca možemo videti putem kamere na kontrolnoj tabli vozila koje se nalazilo iza, kadrovi uhvaćeni telefonom iz B klase predstavljaju nam ženu za volanom koja ubrzava kako bi sustigla G-Wagen i agresivno usmerila svoj automobil u njegovu desnu stranu, što je ponavljano nekoliko minuta.

U početku deluje kao da je žena za volanom jednostavno izgubila pamet i pokušava da izvede agresivno preticanje sporijeg terenca u svojoj traci. Međutim, kada ga je sustigla sa desne strane, ona se snažno zakucala u njegov zadnji deo, odvalivši delove sa svog modela, bez činjenja ikakve štete na terencu. Ona je zatim pokušala da okrene G-Wagen i zamalo što nije u potpunosti blokirala put, ali svega nekoliko momenata kasnije kockasti tenk nemačkog brenda završio je na krovu, sa B klasom koja je polako nestajala u daljini.

Imali smo priliku da vidimo brojne primere drumskog besa, ali je potpuno nemoguće zamisliti mogući razlog zbog kog bi žena za volanom B klase otišla ovoliko daleko. Kako se snimak približava kraju, pojavljuje se tekst na ekranu koji tvrdi da su ljudi u G-Wagen modelu nekoliko minuta ranije palili kopiju Kurana u emigrantskom naselju i inicirali ovakvu reakciju.

Ne možemo biti sigurni da je ovo istina, ali ovo definitivno može objasniti bes vozača B klase. Teško da će ono moći da opravda ponašanje ove žene u saobraćaju, ali nešto više teksta na kraju videa tvrdi da je ona ubrzo sustignuta i uhapšena od strane policijske patrole, navodeći da niko u G-Wagen modelu nije ozbiljno povređen.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group