Metju Mekonohej u novoj reklami za Lincoln

Lincoln  je predstavio svoj novi Navigator model, a glumac Metju Mekonohej je još jednom bio glavna uloga u popularnim reklamama...

Ako do sada niste videli reklame za Lincoln autmobile, onda ne znate šta ste propustili. Metju Mekonohej je postao pravi internet hit posle ovih reklama u kojima deluje vrlo ozbiljno i gde uvek priča čudne i simboličke rečenice koje opisuju nove automobile. Pošto su ga svi prozivali i ismejavali zbog njegovih rečenica, popularni glumac u novoj reklami nije rekao nijednu reč, već je uradio nešto potpuno neočekivano i tako ponovo šokirao sve na društvenim mrežama.

Ovu reklamu snimio je kinematograf, Vali Pfister, koji je zajedno sa Mekonohejem pokušao da prikaže smisao i svrhu ovog automobila. Kao što je očekivano i ova reklama postala je momentalni hit na internetu, a videćete i zašto.

„Ova reklama treba da predstavi savršeni ritam, odnosno onaj osećaj kada je sve savršeno i kada sve dođe na svoje mesto“, rekao je šef marketinga Lincoln kompanije, Džon Emert koji je na ovaj način opisao ovu reklamu.

Pogledajte video klip i videćete na šta je on mislio.

V.P. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group