Unikatni Džoker BMW se prodaje za 310.000$

Svi fanovi DC univerzuma će odlepiti kada budu videli ovaj automobil...

Ne viđa se svaki dan luksuzni automobil sa ogromnom slikom Džokera na svojoj haubi. To je jedan od razloga zbog kojeg je ovaj BMW i8 postao toliko popularan i zbog čega je jedan od najpopularnijih autombila na internetu. Ovo hibridno vozilo je oslikao umetnik i stručnjak za grafite, Rene Turek, koji se potrudio da napravi pravi Džokermobil koji će oduševiti sve fanove ovog ikoničnog strip negativca.

Ono šta je najviše začudilo ljude, jeste to da se Rene odlučio za najnovijeg Džokera, odnosno Džareda Leta, koji nije baš najbolje prošao kod publike. Svi su očekivali Džeka Nikolsona ili Hita Ledžera, ali Rene je rekao da je Leto ostavio na njega jak utisak i da je njegov lik stvoren da se nađe na ovom unikatnom vozilu.

Automobil je ofarban u crnu, crvenu i zelenu boju i na prvi pogled Džoker se ne primećuje, ali čim se hauba zagreje, Džokerov lik se pojavljuje poput magije. Kada motor dostigne radnu temperaturu, hauba se dovoljno zagreje i tako aktivira termalnu farbu koja se vidi samo kada je temperatura visoka.

Ovo je zaista neverovatan dodatak ovom automobilu koji čini da on ima cenu od 310.000$.  Ovaj automobil se sada prodaje i traži svog novog vlasnika, tako da jedva čekamo da vidimo ko će dati ovoliku sumu novca da bi mogao da vozi automobil sa Džokerovim likom.

Pogledajte galeriju:

Foto: Carscoop

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group