Žena Tycan modelom pokupila Macan i zakucala se u zid zajedno sa njim

Fotografije i snimak svega što se dešavalo nakon neverovatnog incidenta koji se dogodio u Španiji nedavno su krenuli da kruže internetom...

Sudar koji nije moguće iscenirati ni za potrebe filma za aktere je imao dva Porsche modela, tačnije Porsche Taycan 4C Cross Turismo i Porsche Macan automobile, a ono što je prethodilo incidentu je potpuno nepoznato za sada. Kako Periodismo del Motor prenosi, krosover je bio parkiran na ulici pre nego što se sudar dogodio.

Taycan je u međuvremenu bio vožen gradskim ulicama Madrida od strane četrdesetpetogodišnje žene koja je zakucala parkirani nemački model bočno podižući ga povrh svog automobila i zajedno sa njim se zakucala u cigleni zid.

Na svu sreću, ova žena nije pretrpela ozbiljnije povrede, ali je ipak tretirana zbog nečega što su lekari opisali kao napad panike i prevežena je u lokalnu bolnicu nakon sudara. Ovo je zaista bio prilično žestok udes, što je očigledno na prvi pogled, koji je zahtevao tri vatrogasne ekipe i kran kako bi se Macan sklonio sa Taycan modela.

Kada je Macan model podignut, Taycan je mogao da bude startovan i izvučen ispod teškog krosovera, baš kao što je i predstavio snimak postavljen na 112 Communidad de Madrid Twitter nalogu. Iako je prednji deo vozila vidno oštećen, on je i dalje u prilično dobrom stanju odmah iza A stubova i kako deluje vrata nisu popustila pod silinom sudara.

Nije moguće reći da li je bilo koje od ovih vozila moguće popraviti, ali kakav god da je konačni bilans, ovo je pre svega jedna veoma skupa nesreća. Taycan 4S Cross Turismo startuje sa cenom od 117.239 evra u Španiji, dok Macan iz Nemačke dolazi sa više nego zdravom cifrom od 74.765 evra, što će za osiguravajuće kuće osigurati Novu godinu pre Nove godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group