Fun - Gaming

Apex Legends stiže na android i iOS mobilne platforme

Besplatna battle royale igrica studija EA, Apex Legends, koja je doživela neverovatnu popularnost od svog izlaska, sada će postati još dostupnija jer će je njeni diveloperi uskoro ljudima približiti putem iOS i Android uređaja…

Respawn Entertainment najavio je da se ovaj popularni naslov trenutno redizajnira kako bi bio prilagođen ekranima osetljivim na dodir. Naravno i mobilna verzija Apex Legends biće besplatna, iako će igrači moći da izaberu dodatne bustere za svoje karaktere kupujući ih kao predmete unutar igre.

Iako će ova igra biti kreirana za pametne telefone, kontrole i karateristike koje poseduje ostaće gotovo identične. Glavna razlika mobilnog izdanja jeste to što igrači neće biti u mogućnosti da koriste opciju unakrsnog igranja sa ostalim verzijama igre. Dodatno, Apex Legends Mobile će takođe ponuditi svoje lične Battle Pass ponude i kozmetičke predmete.

Za sada ne posedujemo tačan datum premijere Apex Legends Mobile igre, ali svakako pre nje možemo očekivati da vidimo pojedine beta testove koji će biti organizovani ovog proleća.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group