Call of Duty Warzone najigranija Battle Royale igra

Nova besplatna multiplayer igra oborila je sve rekorde...

Napokon smo dobili novu realnu Battle Royale igricu koja nam donsi sveži gejmplej, nova oružija, masivne mape i najveći broj igrača na jednom mestu do sada. War Zone gejmplej vas stavlja u borbu protiv 150 drugih igrača, a vi i vaš tim ćete pokuašati da ih sve pobedite i da ostanete jedini preživeli na mapi.

Kao i kod drugih igrica ovog formata, cilj je da se spustite sa neba na mesto koje vi odredite i da pokupite oružija i ajteme koji se oko vas nalaze. Ova igra je za samo 24 sata imala 6 miliona igrača, da bi za 3 dana skupila 15 miliona igrača. Nakon 10 dana od lansiranja ove igre, nju je igralo 30 miliona igrača, što je apsolutni rekord.

Moramo vas podsetiti da je Fortnite, igrica koja je dugo vremena bila na prvom mestu kao najigranija, do 30 miliona igrača stigla posle tek 2 meseca, što znači da će Warzone sigurno nadmašiti Fortnite, ali i druge BR igre u rekordnom roku.

Ako ovu igru još uvek niste probali, savetujemo vam da to uradite, jer je ona potpuno besplatna i jer će vam omgućiti sate i sate igranja, koji će vam dobro doći dok ste u izolaciji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group