Fun - Gaming

Crytek priprema epsku trilogiju Crysis Remastered izdanja

Prošle godine, Crytek je objavio svoj dugoočekivani Crysis Remastered projekat, pružajući ljubiteljima originalne pucačine iz 2007. godine potpuno novo iskustvo po pitanju grafike i frejmrejta na modernim mašinama...

Sada, ova kompanija odlučila je da čitavu Crysis trilogiju pripremi za neko novo vreme. Crytek endžin smatran je daleko ispred svog vremena i igrači su gotovo uvek imali problema sa njegovim performansama i prezahtevnom grafikom koja je nije išla ukorak sa tehnologijom.

Ovoga puta, projekat nazvan Crysis Remastered Trilogy predstavljaće izdanje koje će doneti redizajniranu verziju tri igre iz franšize, kompatibilne sa pretnodnim i sledećim generacijama konzola kao što su PlayStation 5 i Xbox Series X, ali i različitim tipovima računara. Štaviše, Crytek tvrdi kako će igrica raditi još bolje na starijim uređajima, što može sugerisati više frejmova u sekundi za gejmere koji poseduju starije konzole. Za sve koji su već kupili remasterovanu verziju prve igrice prošlog septembra, ovaj studio je pripremio drugi i treći deo kao samostalne kupovine.

Za sada ne postoje dodatne informacije vezane za cenu niti tačan datum izlaska ove redizajnirane trilogije, Crytek tvrdi da će ona stići u toku ove jeseni, tako da svi ljubitelji ove igrice definitivno mogu očekivati dodatne informacije u skorije vreme, ali takođe je moguće otići na zvanični sajt kompanije i dodatno se raspitati o svemu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group