Death Stranding – gejmplej demo

Poznati kreator video igrica, Hideo Kodžima, pokazao nam je šta nas sve čeka u novoj PS4 ekskluzivi...

Death Stranded je igra koja je najavljena pre nekoliko godina i fanovi dugo vremena čekaju da vide o kakvoj je igri reč. Iako smo uspeli da preko trejlera otkrijemo ko su glavni likovi, nismo imali pojma kako će gejmplej izgledati i šta će igrači zapravo raditi u igri. Međutim, sada je to sve objašnjeno i prikazano, jer smo imali priliku da vidimo demo koji nam je pokazao 50 minuta ove prelepe i zanimljive igre. Igra je bazirana po sistemu RPG, gde ćete svog lika moći da unapređujete i budžite i tako otključavate određene moći i sposobnosti.

Igra vas tera da istražujete i razmišljate i da se trudite da preživite u nemilosrdnim prirodnim uslovima, kao i u borbama protiv opasnih životinja i neprijtelja. Kao što ćete videti u video klipu, lik kojeg kontrolišete ima mnoštvo gedžeta i opreme i kombinacije koje možete sa svojom opremom praviti su beskonačne, što će vam omogućiti da razvijete svoj igrački stil i da igricu prelazite na način koji vi želite.

Pogledajte gejmplej i šta vas sve čeka u Death Stranding igri.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group