Fortnite svojim igračima slučajno podelio sveti gral igre

Igrači Fortnite naslova nedavno su u svom posedu mogli da pronađu jedan od najređih predmeta u igri, Axe of Champions...

Međutim, nije prošlo previše vremena kada je razvojni studio iza ove popularne video igre, Epic Games, ubrzo saznao za grešku koju je napravio i povukao svoj poklon svim igračima na serveru. Studio Epic Games iskoristio je svoj Twitter nalog kako bi izdao zvanično saopštenje vezano za ovaj problem, izjavljujući: "Ups. Povukli smo Axe of Champions ajtem od svih igrača kvalifikovanih za Grand Royale i vratićemo je samo sezonskim FNCS pobednicima od ove godine, dok se Grand Royale ne završi."

Kotaku je naveo da je Axe of Champions predmet predstavljen prošle godine kao posebna nagrada za sve koji se nađu u finalu Fortnite Championst Series događaja. Ova serija je predstavljala najprestižniji Battle Royale event u kome su se igrači takmičili za pozlaćeni pijuk i najbolji tim sezone.

Axe of Champions predstavlja veoma vruću opremu jer menja svoje vlasnike svake sezone. Svega 21 igrač je imao priliku da poseduje ovaj predmet u jednom momentu, što znači da samo najbolji tim od tri igrača iz svakog od sedam Fortnite visoko kompetetivnih regiona ima priliku da dođe do ovog ekstremno retkog predmeta. Ovaj glič je doneo Axe of Champions svakom Grand Royale kvalifikantu, umesto samo nekolicini pobednika, ali ga je Fortnite vrlo brzo popravio i ispravio svoju grešku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group