Ikea i Asus najavili kolekciju pristupačnog gejming nameštaja

Ako ste hteli jeftinu gejming stolicu ili sto, onda sačekajte još malo, jer će se nova kolekcija uskoro pojaviti u Ikei...

IKEA i ASUS Republic of Gamers (ROG) najavili su partnerstvo u stvaranju „pristupačne opreme za gejmerski nameštaj“ sa početnom linijom od 30 proizvoda.Švedska kompanija za opremanje kaže da se potražnja ze gejming proizvodima sve više povećava i da su ovakvi komadi nameštaja dosta skupi, pa je zato Ikea odlučila da pomogne osobama sa manjim budžetom.

„Udružujući se sa ROG-om, IKEA želi da kombinuje svoje znanje o opremanju domova sa ROG-ovom stručnošću u stvaranju izuzetnog igračkog iskustva“, navodi IKEA. Iako je kompanija takođe napomenula da će dizajnirati „pristupačne dodatake za gejmerski nameštaj“, pretpostavlja se da će se uglavnom proizvoditi stolovi i gejming stolice.

Očekuje se da će se prva kolekcija lansirati u Kini u februaru 2021. godine, a u Sjedinjenim Državama do oktobra 2021. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group