Kako da zaradite milion dolara u Cyberpunku

Čak i u igrici, novac vam omogućava da otvorite sva vrata...

Cyberpunk je dostupan igračima od 10 decembra, i za vrlo kratak period, ovo je postala najpopularnija igra na palneti. CD Project Red kompanija je provela 8 godina u pravljenju ove igre i to se i te kako vidi. Iako igra još uvek nije savršena i iako poseduje određene bagove, ona je igriva i omogućava vam sate i sate imerzivne igre koja vas vodi u godinu 2077.

U ovoj igri imate masivni otvoreni svet na raspolaganju u kojem možete raditi sve. Igra vam dozvoljava da kupjete vozila, oružija i odeću, ali i da unapređujete vašeg lika tehničkim modifikacijama i augmentacijom. Međutim kao i u realnom životu, za sve to vam je potreban novac.

U Cyberpunku se do novca može doći, ali potrebno je da utrošite dosta vremena i truda. Ako novac nemate, to vas može ograničiti i sprečiti da uživate u stvarima kojim želite.

Zato vam danas nudimo „eksploataciju“ koja će vam pomnoći da zaradite milione ako to hoćete.

Prvo što treba da uradite jeste da odete na sporednu misiju koja se zove „Space Odity“. Na toj lokaciji ćete naići na tri momka koja imaju zaključan kofer. Oterajte ih razgovorom ili im platite, a zatim otvorite kofer. Ako kofer ne možete da otvorite, ključ za njega naći ćete u okolini, pored kontenjera, na lešu.

Kada kofer otvorite, dobićete novu lokaciju na koju treba da odete. Tamo će vas sačekati 7 vrlo jakih neprijatelja, pa budite spremni. Kada ih sve pobedite, doći ćete u posed skupocene slike.

Tada kreće vaša zarada.

Uputite se ka najbližem automatu za kupovinu i prodaju. Videćete da sliku možete prodati za 4000 dolara. Međutim kad aponovo uđete u automat, sliku možete odkupiti za samo 5 dolara. Pre nego što sliku kupite nazad, izađite iz automata, a zatim u njega ponovo uđite tako što ćete istovremeno pritisnuti dugmiće za Meni i akciju ( Na PC-u, ESC+R). Kliknite na sliku koliko god puta možete i kada izađete iz automata, imaćete ogromnu količinu kopija slike u inventaru, u zavisnoti koliko ste puta kliknuli na nju.

Sve što dalje treba da uradite jeste da ponovo uđete u automat i da prodate 5 slika. Tako ćete zaraditi 20.000. Izađite iz automata, ubrzajte vreme za 24 sata i ponavljajte ovaj proces koliko god želite. Svaki put ćete uzeti 20.000 dolara, pa za vrlo kratak period možete doći do ogromnih količina novca.

Pogledajte video klip ispod koji će vam sve detaljno prikazati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group