Fun - Gaming

Kreš Bandikot stiže na mobilne telefone

Popularna video igra biće dostupna i na mobilnim uređajima...

Najnovije vesti ukazuju na to da će popularna igrica vrlo verovatno izaći na mobilne platforme. Verovatno ste svi barem jednom u životu igrali fenomenalnu Kreš Bandikot igricu na Sony Playstationu i momentalno se zaljubili u nju. Ova igra dobila je svoje redizajnirane verzije pre nekolio godina, ali izgleda da je sada došao trenutak da ovu popularnu igru dobijemo i na našim prenosivim mini računarima.

Tviter nalog, JumpButton, otkrio je da je ova igra u izradi i da će se uskoro naći na mobilnim telefonima, ali da neće biti poput originalne igre za PS, već da će biti "endless runner" tipa, gde trčite pravo, i pomerate se levo desno, gore i dole, kako biste izbegavali prepreke i skupljali nagrade. Međutim, pretpostavlja se da će ovo biti samo jedan od modova, i da će igrači moći da igraju misije, koje su ovu igru učinile toliko popularnom.

Ostaje nam da sačekamo još malo i da vidimo prve gejmplej testove koji će nam pokazati kako će ova igra zaista izgledati.

 V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group