Legendarna svemirska trilogija dobija novo izdanje

Svi ljubitelji jedne od najboljih RPG igara svih vremena, biće više nego oduševljeni kada saznaju da BioWare radi na nastavku voljene franšize...

Ovde naravno mislimo na originalna tri dela nezamenjive SF RPG pucačine, nipošto na Andromedu koja sa trilogijom nema apsolutno nikakve veze. Tokom N7 dana ove godine, kanadski razvojni gejming studio proslavio je sve vezano za Mass Effect, osvrćući se na franšizu tokom godina i nastavljajući da stupa u kontakt sa njenim hordama ljubitelja širom sveta.

Iako ništa nije zvanično otkrilo četvrto izdanje legendarne franšize, studio je izjavio da naporno radi na sledećoj avanturi koja će obradovati sve poklonike Mass Effect univerzuma. Nedugo nakon ove objave, razvojni tim takođe je predstavio i tizer poster na zvaničnom Twitter nalogu, zahvaljujući se svima zbog toga što su najbolji obožavaoci na svetu, potvrđujući da će se franšiza napokon nastaviti.

Glasine o sledećem izdanju ME franšize pojavile su se krajem prošle godine, kada je BioWare izbacio kinematski tizer trejler tokom 2020 Game Awards događaja. U samom videu mogli smo videti predstavnicu Asari naroda koja podiže komad N7 svemirskog odela, ali to je sve što su svi ljubitelji znali do sada. Razvojni studio još uvek nije potvrdio da se ovde radi o nastavku originalne trilogije, ali se iskreno nadamo da se greška koja se zove Andromeda nikada više neće ponoviti, tako da je nastavak ovog promašenog projekta nešto što u startu želimo izuzeti kao mogućnost.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group