Fun - Gaming

Mapa koja nam može pomoći da postanemo bolji u Fortnite igri

Svako ko želi da poboljša svoje veštine u Fortnite igri, sada ima izvanrednu priliku...

Prvklasni Fortnite data majner, igrač i liker Lucas7yoshi, predstavio je putem društvenih mreža svoju novu mapu sastavljenu od ključnih lokacija ikoničnog ostrva na kojima se dešava najveći broj smrti u igrici. Izvalečeći podatke iz uzorka sastavljenog od 50.000 primera, ovaj momak dobio je rezultat koji navodi Salty Towers kao jedan od najvećih uzročnika smrti u igrici i mesto na kome igrači najčešće pokleknu, sa udaljenom Coral Castle tačkom koja deluje kao najbezbednija lokacija za kampovanje, makar u jednom delu meča.

Uprkos svemu, ova mapa kreirana je na bazi relativno malog primerka, u poređenju sa celokupnom igračkom bazom Fortnite naslova, ali pošto Epic Games svoje korisničke podatke i statistike drži u priličnoj tajnosti, ovo je trenutno jedna od najboljih mapa ovakve vrste koju možemo pronaći na internetu, tako da je najbolje da kada sledeći put odlučimo da odigramo neku Fortnite partiju obavezno imamo njene informacije na umu.

 

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group