Fun - Gaming

Neimar uskoro postaje deo Fortnite igrice

Fortnite i fudbal poseduju dugu i uspešnu međusobu vezu, a deluje da ova video igra i popularni sport nastavljaju korak dalje u jačanju svog parnerstva...

U nizu tvitova, Epic Games i Neimar predstavili su potencijalno pojavljivanje brazilske fudbalske zvezde u ovom igračkom naslovu. Iako su ovim putem obezbedili minimalnu količinu detalja, deluje da će Neimarov skin biti uključen u battle royale igricu. Prema ličnim objavama brazilskog igrača, ljubitelji ove igrice mogli su naslutiti da će njegov dres sa brojem deset postati dostupan kao rezultat nove saradnje ova dva sveta.   

Istovremeno možemo očekivati da će se Neimar najverovatnije iznenada pojaviti u šestoj Fortnite sezoni, dok će i DC heroji takođe dobiti kozmetička poboljšanja, posebno zbog dugoočekivane premijere Fortnite/Batman: Zero Point stripova.

Ranije ove godine, Epic Games i Warner Bros sklopili su saradnju kako bi zajedno izbacili šestodelnu seriju krosover stripova, namenjenih ujedinjenu Fortnite univerzuma i Dark Knight franšize. Štaviše, očekuje se da igrica uključi potpuno nove kostime Harley Quinn tokom aprila 2021. godine.

Za sada, Neimar i Fortnite zajedno najavljuju ne samo verzije skinova fudbalera, već i njegovu superherojsku varijantu koja će se pojaviti u igrici. Na osnovu fotografija, možemo jasno videti da njegov karakter poseduje kandže, a potencijalno i zube vuka. Neimar nije stran ovom gejming naslovu, jer je njegov veliliki obožavaoc i igrao ga je sa profesionalncima kao što je Ninja.

Fortnite je poznat po partnerstvima sa fudbalskim klubovima sklapanim radi kreiranja posebnih timskih skinova u prošlosti, međutim, Neimar predstavlja prvu individuu iz sveta fudbala koja od šesnaestog marta, dobija svoj lični skin.

N.Đ.

Izvor: Hype Beast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group