Fun - Gaming

Scorn – novi trejler

Ebb software studio iz Beograda je kreator ove misteriozne i zastrašujuće igre koja je postala pravi hit na internetu...

Kada govorimo o video igricama najnovije generacije, onda nam Srbija nikako ne pada na pamet. Međutim, beogradski gejming studio Ebb software je učinio nemoguće i kreirao neverovatnu horor igru koja se zove SCORN.

U ovoj igri kontrolišete nepoznatog junaka koji se nalazi u čudnom i zastrašujućem svetu koji podseća na mešavinu vanzemaljskog sveta i pakla. U ovom svetu nalaze se različita čudovišta koja hoće da vas povrede, a vi morate pronaći način da ih pobedite i zaobiđete. Na raspolaganju ćete imati mnoštvo oružija, ali su oružija vrlo specifična. Oružija deluju kao organski delovi i napravljeni su od mesa i kostiju, što je vrlo neobično i to smo sada prvi put videli u igri.

O priči ne znamo puno detalja, ali znamo da neće kontrolisati lika koji ima neku prošlost ili priču iza sebe, već ćete tokom igre otkrivati detalje i upoznavati čudan svet u kojem se nalazite. Igrač će takođe imati mogućnost da sam bira postupke, kao i puteve kojima će ići, a to će uticati na dalji tok igre.

Ono što je vrlo važno je to da u igri ne postoji HUD displej, što znači da igrač neće imati mapu, niti će znati gde treba da ide, i koji su mu zadaci. Cilj je da se ostvari efekat da ste izgubljeni i da sami treba da otkrijete šta treba da radite i gde treba da idete.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group