Stigao još jedan trejler za najočekivaniju igricu ove godine

Pošto je dugoočekivana igra pomerena za novembar, njeni kreatori su nam dali još jedan mali kratki uvid u to šta će nas sve čekati kada ona izađe...

Kreatori igre „Witcher 3: Wild Hunt“ oduševili su fanove kada su najavili i predstavili trejler za novu igru koja se zove „Cyberpunk 2077“. Kao što sami možete shvatiti iz naslova, reč je igri koja se dešava u bliskoj budućnosti. Ovo će biti RPG Single player igra koja će igračima davati mogućnost da kostumizuju i unapređuju svog lika, dok kroz masivan svet budućnosti budu istraživali i rešavali razne misije. Naravno, iza svega se krije interesantna i intrigantna priča koja će vam držati pažnju danima i koja će vam obezbediti sate i sate sjajne igre.

Priča prati lika koji se zove V i koji živi u izmišljenom gradu pod imenom Night City koji se nalazi u Kaliforniji i koji je najozloglašeniji i najgori grad za život u Americi. Igra će biti otvorenog tipa, što znači da će igrači moći da idu gde god žele i da rade šta god hoće, kao što su to mogli da rade i dok su igrali Vičera. Na masovnoj mapi će se nalaziti 6 različitih oblasti koje ćete moći da posećujete i u kojima ćete imati različite glavne i sporedne misije.

Najnoviji treler pokazao nam je da ćemo imati opciju da biramo 3 početne priče našeg junaka. Možemo da budemo Nomad, Ulični klinac ili Korpo. Ako izaberete Nomada, priču počinjete iz okolnih delova futurističkog grada, gde ste radili kao automehaničar i trkač automobila, ako priču započnete kao Ulični klinac, bićete stanovnig Night Cityija od početka, a ako krenete kao Corpo, priča počinje iz unutrašnjosti opasnih i korumpiranih korporacija.

Takođe smo dobili uvid i u oružija koja će nas čekati, kao i u augmentacije koje ćete moći da ugrađujete u svog lika i koje će vam dati određene moći i sposobnosti.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group