Fun - Gaming

Visage – najstrašnija horor igrica koju smo ikada igrali

Ovu igru nikako nemojte igrati sami...

Horor filmovi su odavno prestali da budu strašni, jer se čini kao da smo sve već videli i da reditelji i producenti ne znaju da smisle ništa novo što će nas uplašiti. Međutim, kada je reč o horor igricama, tu stvari postaju malo drugačije.

Kada vas neko stavi u ulogu osobe koja se nalazi u horor okruženju, tada stvari počinjete da doživljavate drugačije i vrlo lako ćete osetiti kako vam puls raste od straha. Igrali smo zaista dosta horor igrica i neke su bile strašne, dok smo za druge mogli samo da kažemo „meh, ništa specijalno“, ali Visage je igra koja nas je potpuno iznenadila i prestravila.

Igra vas stavlja u ambijent jedne ogromne kuće, koju morate da istražujete i u kojoj morate da otkrijete određene tajne koje vam sada nećemo otkrivati. U kući su prisutne paranormalne aktivnosti, a na igraču je da u svakom trenutku obezbedi svetlost u prostorijama u kojima se nalazi. Ako neko vreme provedete u mraku, tada počinje da se povećava pojavljivanje duhova i paranormalnih aktivnosti, što igru čini jako strašnom i jezivom.

Igra je jako kompleksna i od igrača zahteva razmišljanje, dedukovanje problema i smišljanje mentalnih mapa, a kada uzmete u obzir da sve to treba da radite u okruženju koje nije ni malo prijatno, onda shvatate koliko Visage daje težak zadatak.

U klipu ispod možete videti poznate gejmere koji su igrali igru, pa ćete lako steći dojam o kakvoj igri je reč i šta vas sve u njoj očekuje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group