Fun - Video klipovi

Odbegli zatvorenik ubedio policajca da samo trči po prirodi

Ovo je gluma za Oskara...

Iako je ovaj video klip star 14 godina, mi smo odlučili da ga podelimo sa vama, jer je zaista fascinantan. Jedan zatvorenik je uspeo da pobegne iz američkog zatvora i počeo da se udaljava od istog kako zna i ume. Policija je obaveštena da je zatvorenik pobegao, ali u tom trenutku nisu imali informaciju kako zatvorenik izgleda.

Jedan policajac, primetio je zatvorenika koji trči po pruzi, pa ga je odmah zaustavio. Međutim, tu je manipulacija ovog čoveka došla do izražaja. On je policajca uspeo da ubedi da je on radnik, koji je došao iz drugog grada i koji radi na građevini u okolini.

Pošto danas nije bilo mnogo posla, on je ubedio policajca da je on samo otišao da džogira u prirodi i da tako želi da iskoristi svoj dan. Poznavajući kompanije koje rade u okolini, on je rekao da radi za jednu od njih, a policajac je proverio postojanje kompanije i uverio se da ona zaista postoji.

Policajac se zatim izvinio zatvoreniku, i rekao mu da se čuva, jer se možda u okolini krije odbegli zatvorenik, na šta je on samo odgovorio „Hvala, čuvajte se, dobro radite svoj posao“.

Pogledajte video klip koji je pregledan više od 28 miliona puta:

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group