Fun - Muzika i film

Assassin’s Creed serija stiže na Netflix

Sa još jednim gejmerskim delom Assassin’s Creeda koji uskoro stiže, kompanija Ubisoft najavila je novo partnerstvo sa Netflix servisom, potpisujući multiprojektni ugovor kako bi čuvenu franšizu video igrica doneo male ekrane.

Pokretanje partnerstva biće adaptacija u obliku serije. Iako još uvek nisu pružene informacije u vezi sa radnjom ili kastingom, znamo da su se veterani Ubisofta Džejson Altman i Danijel Kreinik dobili ulogu izvršnih producenata.

„Više od 10 godina milioni obožavalaca širom sveta pomogli su da brend Assassin’s Creed oblikujemo u ikoničnu franšizu“, rekao je Džejson Altman. „Oduševljeni smo što smo stvaramo seriju Assassin’s Creed sa Netflixom i radujemo se razvoju sledeće sage u Assassin’s Creed univerzumu.“

Fanovi ovog univerzuma moraće malo da sačekaju kako bi saznali sve potrebne detalje, ali verujemo da ćemo useriji videti poularne likove poput Desmonda Majlsa, kao i legendarnog Ezia Auditorea.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group