Fun - Muzika i film

"Avengers: Endgame" zaradio milijardu dolara za 5 dana

Osvetnici su oborili rekord...

Endgame je postao prvi film u istoriji koji je za samo 5 dana prešao novčanu cifru od milijardu dolara i to samo govori o tome koliko je Marvel franšiza postala popularna i da su superjunaci trenutno najgledaniji u svetskim bioskopima.

Oćekuje se i da će Endgame najverovatnije postati i film koji će zaraditi najviše novca i koji će prestići Avatara koji je pre 11 godina zaradio 3 milijarde dolara.

Marvel kompanija je 2008. započela ovu epsku priču i svetu predstavila film o Ajronmenu od koga je sve krenulo,da bi kasnije fanovi dobili priliku da vide Kapetan Ameriku, Tora, Hulka, Entmena, Blek Pantera i još mnoge druge heroje, koji su se svi našli u filmu Endgame, gde su udruženim snagama stali protiv najmoćnijeg bića u univerzumu, Tanosa.

Posle više od 20 filmova i ogromnog broja heroja, fanovi su dobili film koji kao da je izašao sa stranica stripa i koji je oduševio čitav svet.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group