Dizel želi Stenu u velikom finalu Fast and Furious franšize

Vin Dizel zvanično je putem svog Instagram naloga odlučio da reši razmirice koje ima sa Dvejnom Džonsonom i pokuša da vrati glumca u sledeće i poslednje izdanje Fast and Furious franšize...

U njihovom poslednjem Fast and Furious filmu, Dizel i Stena došli su u sukob na setu tokom snimanja, završivši u javnim prepucavanjima, postepeno pojačavajući tenzije čak i nakon premijernog izbacivanja ovog naslova. Međutim, deluje da je Dizel sada odlučio da Stena ponovi njegovu ulogu Hobsa u desetom izdanju beskrajne franšize.

U svom Instagram postu Dizel je napisao: "Moj mlađi brate Dvejne... vreme je. Svet čeka na finale Fast 10 naslova", dodajući da se nada kako će Stena razmotriti povratak radi velikog finala i da se nada kako će uspeti da ispuni svoje obećanje. "Zakleo sam se da ćemo stići i manifestovati najbolji Fast deo u finalu, koji će biti deseti! Ovo pričam iz ljubavi, ali moraš se pojaviti, ne ostavljaj franšizu neaktivnu jer imaš veoma važnu ulogu da odigraš. Hobsa ne može odigrati niko drugi. Nadam se da si spreman za ovu priliku i da ćeš ispuniti svoju sudbinu."

Svađa između Dizela i Stene postala je toliko nepodnošljiva da ni jedan od ovih glumaca nije mogao da snima iste scene sa kolegom do kraja The Fate of the Furious projekta. Kasnije, njihove razmirice dovele su do toga da je Džonson tokom intervjua vezanog za Hobbs & Shaw film, datog Vanity Fair magazinu, izjavio: "Želim da odustanem od drame. Smatrao sam da je to najbolje rešenje za sve".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group