Džejson Momoa se obrijao posle 7 GODINA

Šta uradi to čoveče?!?

Džejson Momoa je trenutno jedan od najpopularnjih holivudskih glumaca, a njegova duga kosa i brada su njegov zaštitni znak. Momoa se proslavio u seriji “Igra prestola” gde je glumio opasnog Kal Droga, a nedavno je dominirao i u superherojskom filmu “Akvamen”, gde je tumačio amfibijskog junaka.

Iako je muškarac koji obožava da se hvali kosom i bradom, on je odlučio da se obrije i to posle 7 godina, kako bi poslao poruku čitavom svetu. Momoa je otišao u Jordan, gde je ispitivao uticaj globalnog zagrevanja. On je ostao u šoku kada je video da zbog planetarnih promena neki ljudi nemaju da jedu ni da piju, pa je odlučio da pošalje poruku, kako bi naterao ljude da recikliraju i da prestanu da koriste plastiku.

“Brijem se kako bi pokazao da svi možemo da se promenimo. Promenite se i vi i prestanite da koristite plastiku i da zagađujete i zagrevate planetu, Reciklirajte i koristite reciklirane proizvode”, poručio je slavni glumac dok je mašinicom skraćivao svoju dugu i gustu bradu.

Fanovi su prvo bili šokirani, a zatim zapanjeni i dirnuti, jer je sve više glumaca koji ukazuju na globalne promene koje mogu ugroziti čitav život na našoj planeti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group