Džoni Dep: Šta mislite kako je dobila tu ulogu na prvom mestu?

Džoni Dep je, pored velike nužde koju je Amber Herd izvršila na njegovom krevetu, pomenuo i Akvamena, njen najpoznatiji film, tokom izlaganja njenog advokata u procesu koji se polako privodi kraju...

Dep je dvadeset i petog pozvan da iznese svoju priču pred porotom u okviru istovremenog ispitivanja od strane njegovog ličnog advokata i unakrsnog ispitivanja od strane pravnog tima Herdove. Tokom svedočenja, Herdin advokat je upitao slavnog glumca vezano za tekstualnu poruku koju je poslao svojoj bivšoj ženi, kao odgovor na njen SMS koji je glasio: "Na sastanku sam trenutno, vraćam se kući uskoro".

U tekstualnoj poruci kojom je glumac odgovorio Herdovoj, pročitanoj naglas od strane predstavnika njenog advokatskog tima, Dep je izjavio: "Bez prokletih sastanaka. Bez filmova. Zašto? Zašto odstupaš od našeg dogovora? Koja je vrsta sastanka? Je**š ga. Samo mi javi kada stigneš kući".

Nakon što je tekst pročitan sudu, advokat Herdove implicirao je na to da zvezda Pirata sa Kariba svojom porukom sugeriše da on ne želi da ona bude na tom sastanku, navodeći: "Niste želeli da ona bude na sastanku na kom je bila tog dana, da li je to tačno?".

Međutim, Dep je odgovorio da se poslati SMS odnosi na prethodnu prepirku koju je imao sa Herdovom, izjavljujući: "Potpuno očigledno, imali smo dogovor oko nečega. Ja zapravo nju ovom porukom pitam o kakvoj se vrsti sastanka radi. Tako da ovo nije ljutita poruka, ovo je jednostavno pitanje zbog čega nije ispoštovala naš dogovor. Ovo nije vezano za njen film. Šta mislite kako je uopšte dobila ulogu u Akvamenu gospodine?".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group