Fun - Muzika i film

Fanovi hoće da Bojka bude novi Betmen

Glumac Skot Adkins je po mišljenju fanova savršen da glumi Mračnog Viteza...

DC kompanija je juče zvanično izjavila da Ben Aflek više neće biti Betmen, a i slavni glumac je to potvrdio na svojim društvenim mrežama i poželeo sreću svakom ko dođe da preuzme od njega Betmenov plašt. Naravno, sada se pokrenula čitava panika oko toga ko će biti novi Brus Vejn i izgleda da su fanovi već odlučili.

Reč je o glumcu, Skotu Adkinsu, koji se proslavio svojim „Undisputed“ filmovima u kojima glumi Jurija Bojku. Adkins je prvenstveno profesionalni borac i gimnastičar što ga čini savršenim izborom za Betmena, koji je u svom univerzumu jedan do najboljih boraca i koji poznaje skoro sve borilačke veštine.

Skot je dugo godina jedan od glavnih instruktora i u velikim holivudskim filmovima bio je glavni borilački koreograf i svi koji su radili sa njim kažu da je on neverovatan. Pored svojih talenata, Adkins poseduje i fizičke sličnosti sa Betmenom, jer je visok, crn i ima neverovanto izvajano telo koje će izgledati fenomenalno u crnom kostimu.

Fanovi smatraju da Betmena treba da glumi neko ko je njemu sličan, ko zna da se bori i ko liči na njega, a ne neki glumac koji je dobio posao samo zbog dobrog izgleda.

Pogledajte ovaj video klip pa sami procenite  dali bi Skot Adkins bio dobar Betmen.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group