Fast and Furios 9 rabio na blagajnama prvog vikenda prikazivanja

Deveto izdanje Fast and Furious franšize, pod nazivom F9, zaradilo je 162,4 miliona dolara na blagajnama širom sveta prošlog vikenda...

Blokbakster je debitovao na osam stranih tržišta, uključujući Bliski Istok, Koreju, Hong Kong i Kinu a samo je u ovim delovima sveta zaradio još 135,6 miliona dolara premijernog vikenda.

Postpandemijska premijera F9 naslova sa lakoćom je oduvala internacionalni debi Godzilla vs. Kong naslova, koji je razngiran sa 121 milion dolara u svojih prvih par dana. Nastavak popularnog filma otišao je u svemir doslovno, ali i figurativno, predstavljajući drugo najveće internacionalno otvaranje za Universal studio, ali i za Fast & Furious franšizu nakon njihovog osmog filma. Veoma uspešni premijerni vikend takođe obeležava i najbolju zaradu na Kineskom tržištu, kao prvi holivudski film otvoren sa više od sto miliona dolara, još od kada je izašao naslov Avengers: Endgame 2019. godine.

Trenutno, F9 poseduje pojedinačne premijere širom SAD, pre nego što bude imao zvanično američko prikazivanje 25. juna. Film će takođe stići i u Australiju, 17. juna, Južnu Ameriku 25. juna i u brojne zemlje našeg kontinenta tokom jula. Fast and Furious franšiza zaradila je više od šest milijardi dilara širom sveta ukupno.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group