Harison Ford zaradio preko 25 miliona dolara zbog uloge u novom Star Wars-u

Legendarni Han Solo pojavio se i u sedmom nastavku Star Wars franžize i zbog toga je zarado neverovatnu količinu novca.

Epizoda 7 je definitivno najočekivaniji film ove godine i za samo par dana je oborila sve rekorde gledanosti za ovu godinu. Star Wars Franšiza je stara skoro 40 godina i fanovima je bilo neverovatno drago da i u filmu za novu generaciju vide legednarnog Harisona Forda sa kojim je sve počelo.

I ovoga puta on tumači ulogu Hana Sola i kao i uvek, njegov najbolji prijatelj Čubaka sa njim je na svakom koraku. Iako nekoliko decenija nije tumačio ovog lika, Fordu nije bilo teško da se povrati, jer je za to dobio ozbiljnu količinu novca.

On je ubedljivo najplaćeniji glumac ovog filma jer se upravo on najviše pojavljivao na platnu, ako posmatramo originalnu glumačku postavu.

Harison Ford ima 73 godine i jedan je od legendarnih holivudskih glumaca. Moramo priznati da nam je bilo neverovatno drago što smo ga ponovo videli u njegovom legendarnom Milenijum Falcon-u.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group