Kijanu Rivs se vraća kao John Wick u novim nastavcima popularne franšize

Sudeći prema Ijanu Mekšejnu, čuvena franšiza John Wick dobija još dva izdanja, koja će se vratiti u produkciju tokom ove godine...

“Kijanu Rivs i ja razmenili smo nekoliko novogodišnjih čestitki i rekli da se iskreno nadamo ovogodišnjem viđenju. Javnost je upoznata sa tim da je scenario napisan i svi se iskreno nadamo da će se planovi ove godine konačno ostvariti”, izjavio je Mekšejn. Dodatno, ovaj duo je već nekoliko puta naglasio da će sarađivati na naslovima John Wick 4 i John Wick 5, ali za sada to niko zvanično ne može potvrditi zbog događaja vezanih za globalnu pandemiju. Studio odgovoran za filmove izlazio je u javnost sa različitim informacijama, ali sudeći prema poslednjim vestima, započeti radovi na nastavcima trilogije u jednom momentu ove godine biće završeni, u to nema sumnje.

Komentarišući neverovatnu popularnost ove franšize, Ijan Mekšejn dodao je: “Imali smo toliko dobru postavu glumaca u prvom delu, koji je ujedno imao i veoma dobar scenario, ali sam smatrao da nastavak nije bio toliko dobar, iako su ga ljudi od premijere zavoleli i potpuno ga prihvatili. Po meni, treći deo franšize bio je zaista loš, toliko loš da se na tome sve i završilo. Međutim, uvek sam mislio da ovaj film poseduje jake temelje, pre svega zbog Kijanua, mrtve žene, psa, pištolja i dobrih automobila, svih onih jakih elemenata koje publika voli, tako da je njegova propast jednostavno nemoguća.”

Lionsgate produkcijska kuća, zvanično je najavila da će John Wick 5 biti sniman uporedo sa John Wick 4 nastavkom, odmah nakon što Kijanu Rivs postane dostupan početkom ove godine. John Wick 4 trenutno je zakazan za premijerno predstavljanje u 27.05.2021. godine, dok se za njegov nastavak još uvek ne zna tačan datum premijere.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group