Kianu Rivs snima film po priči iz svojih popularnih stripova

Netflix kuća osigurala je prava na BRZRKR naslov, baziranom na stripovima BOOM! Studios kuće, kreiranih od strane Kianu Rivsa...

Rivs će biti glavna zvezda i producent ekranizovane adaptacije koja će početi sa praćenjem čitave priče iz stripova u filmskom obliku, koji će zatim pratiti spinof niz anima serijskih izdanja.

BRZRKR je baziran na originalnoj ideji popularnog glumca, koji je zajedno sa najboljim piscem New York Times publikacije pisao scenario, za ilustraciju bio zadužen umetnik kompanije Marvel, Ron Garni, bojom se bavio Bil Krabtri, slovima Klem Robins, dok je dizajn karaktera i korica pripao Rafaelu Grampu.

BRZRKR je zaradio više od 1,4 miliona dolara putem Kikstarter kampanje, a prvo izdanje od dvanaest primeraka ograničene edicije predstavljeno je trećeg marta, sa trenutnom prodajom od preko 615.000.

Priča se zasniva na besmrtnom ratniku i njegovoj borbi kroz vekove. Čovek poznatiji kao B predstavlja demigoda, polu smrtnika, polu božanstvo, prokletog i prinuđenog na nasilje, sa kojim će se na kraju boriti do samih granica zdravog razuma. Međutim, nakon 80.000 godina lutanja planetom, B je možda konačno pronašao utočište radeći za američku vladu i bijući njihove bitke koje su previše žestoke i opasne za bilo koga drugog. U zamenu za svoje usluge, ovaj čovek je dobio garancije za jedinu stvar koju on želi, istinu o svom krvlju natopljenom postojanju i kako će se ono završiti.

Nova serija proširiće BRZRKR univerzum istraživaljući različite elemente priče sa Rivsom koji će ponavljati svoju ulogu i davati glas svojim karakterima.

Rivs je producent ovog izdanja zajedno sa Rosom Ričijem i Stivenom Kristijem za BOOM! Studios, koji je prvi predstavio projekat živog akcionog i animiranog serijala kompaniji Netflix, kao i Stivenom Hamelom za Company Films, dok će Adam Joelin iz BOOM! studija biti izvršni producent.

Kianu Rivs nedavno je kompletirao snimanje Matrix 4 filma i startovaće sa snimanjem John Wick 4 nastavka tokom ovog proleća.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group